Without your love is een zoet liefdesverhaal. Je wordt meegesleurd door een gelukzalig gevoel van liefde. De tekst gaat over hoe gelukkig je kan zijn met een bepaald persoon, en dat je nooit had durven dromen zoveel geluk bij iemand te vinden. Het dromerige gevoel wordt versterkt door zeemzoete backings, tedere drumbeats en playful gitaarriffs. 

–> Spotify
–> Youtube

–> Applemusic

Losing you gaat over het einde van een relatie waarbij je beseft dat je beter uit elkaar gaat. Niemand komt hier ongeschonden van weg… Je wordt verscheurd door pijn in een tweestrijd. Je weet in je hart dat dit het beste is voor beiden, hoewel de melancholie je laat verlangen naar de gelukkige begintijd. Niemand wil alleen zijn. 

–> Spotify
–> Youtube
–> Applemusic

In het leven wordt je steeds geconfronteerd met de ene verandering na de andere. Een verandering kan soms moeilijk zijn maar je moet hiermee leren omgaan en zorgeloos met de wind meewaaien.  

–> Spotify
–> Youtube
–> Applemusic

Ball and Chain is een cover van Big Mama Thornton. Deze powersong, die de pijn van een break-up écht laat doorbranden, wordt door Chloé Clover in een volledig eigen stijl gebracht. My love for you will last forever. 

–> Spotify
–> Youtube
–> Applemusic